Ventetider

Situationen er beklageligvis den, at jeg har meget lang ventetid, helt frem til omkring slut maj 2023. Min venteliste er også meget lang. For god ordens skyld: Der er ikke nogen mulighed for at springe “køen” over, hvis du for eksempel har en sundhedsforsikring. Det skyldes, at jeg har ydernummer og derfor er forpligtet til at prioritere mennesker, som har fået en lægelig henvisning. Det er heller ikke muligt at starte et forløb hos mig ved for eksempel at starte med at komme til eventuelle afbudstider og så senere påbegynde et reelt forløb, hvor du kommer med regelmæssige mellemrum. Min erfaring er nemlig, at det ikke bringer noget godt med sig.

Hvis du følger dette link:  samarbejdspartnere finder du oplysninger på psykologer, som måske har kortere ventetid, end hvad jeg har.

Du kan også finde kontaktoplysninger på psykologer på hjemmesiderne www.sundhed.dk og www.psykologeridanmark.dk.

Hvis du har problemer med din hørelse fx grundet høretab, tinnitus, lydoverfølsomhed eller døvblevenhed (sudden deafness) eller indre-øre-betinget svimmelhed (fx Menières sygdom, løse øresten), er du velkommen til at sende mig en mail med en kort beskrivelse af din problematik. Så vil jeg pr. mail forsøge at rådgive dig om, hvor du kan få god, professionel hjælp. Denne rådgivning er gratis. Du kan også få gratis rådgivning hos House of Hearing, som jeg har grundlagt i 1993 og stået i spidsen for frem til november 2021.

Hvis du har angst eller depression, så følg dette link: Gratis hjælp til angst og depression . Så kommer du ind på en side, hvor du kan læse om et behandlingstilbud i Regionalt regi, som måske kan hjælpe dig.

Denne side er opdateret 3. oktober 2022.