Psykolog Anne-Mette Mohrs faglige profil 

Jeg blev færdig som psykolog fra Københavns Universitet i 1994, er autoriseret af Sundhedsministeriet og godkendt af Dansk Psykologforening som specialist og supervisor i klinisk psykologi. Siden 2001 har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykolog og som supervisor for psykologer og andre faggrupper.

 Jeg har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at personer med en lægelig henvisning til psykologbehandling, kan bruge henvisningen hos mig og derigennem få offentligt tilskud til forløbet.

De psykologiske områder, som jeg arbejder med spænder fra dødsfald, traumer, sorg, depression, angst, stress til kroniske sygdomme, livstruende sygdomme, parforholdsproblemer og pårørendeproblematikker (fx hvis man er pårørende til et familiemedlem som har en psykisk eller fysisk sygdom). Klik her for CV. 

Derudover har jeg en meget omfattende og specialiseret viden indenfor høreområdet lige fra høretab, døvblevenhed, tinnitus til indre-øre-betinget svimmelhed, for eksempel Menières sygdom eller “løse øresten”. Jeg har arbejdet indenfor høreområdet siden 1992, både som psykolog, supervisor og underviser. Gennem årene har jeg holdt utallige foredrag om disse emner, både i Danmark og i udlandet.  Jeg har grundlagt House of Hearing og været leder heraf frem til november 2021. For CV vedrørende mit hørefaglige arbejde klik her.

Jeg har en omfattende efteruddannelse indenfor den eksistentielle fænomenologiske retning, hvorfor mit virke er meget præget af denne tilgang. Jeg forsøger således  – under absolut hensynstagen til mine klienters tematik og behov – at arbejde tæt på den måde, som Professor Ernesto Spinelli beskriver i sin bog: “Practising Existential Therapy”.