Praktiske informationer

Varighed pr. session:

1 session er af godt og vel 45 minutters varighed. Inden for dette tidsrum lægges nye tider. Efter nærmere aftale er der også mulighed for selv at booke tider via online bookingsystemet. Dette kan tidligst ske, efter at den første samtale har fundet sted.

Beliggenhed og ventefaciliteter:

Mit kontor ligger i forlængelse af Nørrebro Bycenter i den moderne kontorbygning tæt på Nørrebro station med indgang mellem Vero Moda og BR-Legetøj. Der er et venteværelse, hvortil døren altid står åben. Obs: Der er kun adgang til toilet i forbindelse med en sessions begyndelse eller afslutning. Der er imidlertid gode toiletforhold i Nørrebro Bycenters underetage. Nedgangen findes ud for Silvan, som ligger bagerst i Nørrebro Bycenter. Det henstilles til, at du kommer så tæt på den aftalte tid som muligt.

Parkering:

Der er 3 timers gratis parkering rundt omkring i de nærliggende gader men vær opmærksom på, at nogle gader har private p-områder. Det er gratis at parkere 2 timer ved Silvan, som ligger bagerst i Nørrebro Bycenter ved et lyskryds  – tæt ved en mindre benzinstation – og overfor det gamle mejeri Enigheden.

Afbud eller ønske om ændring af tid:

Dette kan ske via mail eller via online booking systemet inden/allersenest tre hverdage før tid haves. I modsat fald betales som var tiden benyttet. Det henstilles til, at forløbet prioriteres, og at du kun ændrer tid eller aflyser, hvis der virkelig ér tale om sygdom eller ”force majeure”.

Afbud grundet pludselig opstået sygdom/ force majeure:

Sendes pr. mail: ammohr@protonmail.comsenest samme dags morgen inden kl. 7.00 som tid haves.I modsat fald betales som var tiden benyttet. Ved hyppige sygdomsrelaterede afbud vil forløbet efter nærmere aftale kunne blive sat på stand-by, indtil der igen optræder mulighed for, at du kan genoptage forløbet uden hyppige akut-afbud. Udover afbud grundet sygdom, kan force majeure afbud også gælde som ”pludselig opstået sygdom” (fx barns sygdom, voldsomt uvejr som medfører trafikale problemer mv).

I forhold til egen sygdom, bemærk da venligst følgende:

Afbud SKAL gives, hvis du er ved at blive syg af eller har en smitsom sygdom fx influenza eller, hvis du er i begyndelsen eller i midten af en forkølelse og derfor er smittebærer.

Betaling:

Vi afregner i slutningen af hver session. Du kan betales med mobile pay eller kontant (på det lige beløb). Obs: Der er ikke mulighed for at betale med dan-kort.

Privatlivspolitik jf. Persondataforordningen pr. 25. Maj 2018:

Udførlige oplysninger om min privatlivspolitikfinder du på min hjemmesidewww.annemettemohr.dk.

Ved den første session skal du skrive under på, at du er bekendt med ovennævnte rammer og oplysninger, således at beklagelige misforståelse kan undgås.