Jeg indgår i et samarbejde med Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Her er jeg aktuelt tilknyttet et forskningsprojekt om psykoterapeutisk behandling hos psykologer. Formålet med projektet er at undersøge, hvad der har indflydelse på et psykoterapeutisk forløb. Dette med henblik på at sikre, at man som klient modtager den bedst mulige behandling og hjælp hos psykologen. Som klient hos mig har du mulighed for at bidrage til denne forskning, men det er selvfølgelig helt frivilligt.

Hvis du har lyst og overskud til at være med indebærer det følgende: Du skal, før du har din første samtale med mig, udfylde et spørgeskema. Derefter skal du efter hver samtale med mig udfylde et spørgeskema. En gang om ugen vil du også skulle udfylde et kort spørgeskema. Når du har afsluttet dit forløb hos mig, vil du skulle udfylde et sidste spørgeskema. Du vil modtage skemaerne pr. mail eller pr. sms alt efter dit ønske.

OBS: Alt, hvad du giver af oplysninger, være anonymiseret og beskyttet. Jeg får heller ikke adgang til oplysningerne.

Hvis du beslutter dig for at deltage, skal du dels have deltagerinformation tilsendt dels oprettes i forskningsprojektsystemet. Du vil skulle underskrive en samtykkeerklæring og i den forbindelse opgive din mailadresse, dit telefonnummer og dit cpr.nr. Der igennem kan du nemlig give samtykke ved brug af NemID.

Derfor skal du give mig besked, hvis du ønsker at deltage. Det gør du bedst pr. mail: ammohr@protonmail.com. Bemærk i den forbindelse: Du kan sagtens ombestemme dig i allersidste øjeblik, – du er først med i projektet, hvis du giver dit samtykke.

Det er vigtigt for mig at understrege, at det er helt frivilligt, om du vil deltage eller ej.

Du kan læse mere om projektet på www.psy.ku.dk/crop/klienter. Jeg kan også sende dig yderligere information om forskningsprojektet