Covid-19 og psykologsamtaler

Samtaler med mig foregår nu igen på Lygten, da jeg er helt færdigvaccineret. Hvis du ønsker at fortsætte online eller pr. telefon, er det helt i orden med mig, blot skal du give mig besked herom pr. mail (ikke sms) senest aftenen før, at vi har en aftale.

Såfremt der opstår nedlukninger i det område, hvor mit kontor ligger, eller såfremt situationen med Covid 19 forværres markant, vil samtalerne igen midlertidigt foregå online eller over telefonen. Jeg vil derfor bede om, at du løbende tjekker denne side for at se, om der er sket ændringer i forhold til fysisk møde på Lygten.

Som noget nyt bedes du om at vente i det venterum, som ligger modsat det “officielle” venteværelse. Du skal altså gå ind ad døren, som er på højre hånd, når du kommer op ad trappen og har næsen mod elevatoren. I dette venterum står der to små lysegrå sofaer overfor hinanden og en del stole. Der forefindes toilet lige til højre for, hvor du venter, når du har næsen mod indgangsdøren. Du skal blot gå et par skridt til højre ned ad gangen, så ligger toiletterne på venstre hånd. Jeg kommer ud og henter dig.

Denne side er opdateret lørdag den 12. juni 2021.