Covid-19 og psykologsamtaler

Fra mandag 10. maj kan samtaler med mig igen foregå på Lygten. Alternativt kan vi sagtens mødes over telefon eller online, men så skal du give mig besked herom pr. mail (ikke sms) senest aftenen før, at vi har en aftale.

Såfremt der opstår nedlukninger i det område, hvor mit kontor ligger, eller såfremt situationen med Covid 19 forværres markant, vil samtalerne igen midlertidigt foregå online eller over telefonen. Jeg vil derfor bede om, at du løbende tjekker denne side for at se, om der er sket ændringer i forhold til fysisk møde på Lygten.

Hvis du ønsker, at vi mødes på Lygten, skal du enten skal være færdigvaccineret eller kunne fremvise en quicktest, som er højst 48 timer gammel eller – alternativt – en PCR test, som er højst 72 timer gammel. Dette uagtet at du måske har haft Covid-19. Selv vil jeg løbende blive testet frem til, at jeg er blevet færdigvaccineret i slutningen af maj måned.

Som noget nyt bedes du om at vente i det venterum, som ligger modsat det “officielle” venteværelse. Du skal altså gå ind ad døren, som er på højre hånd, når du kommer op ad trappen og har næsen mod elevatoren. I dette venterum står der to små lysegrå sofaer overfor hinanden og en del stole. Der forefindes toilet lige til højre for, hvor du venter, når du har næsen mod indgangsdøren. Du skal blot gå et par skridt til højre ned ad gangen, så ligger toiletterne på venstre hånd.

Bemærk: Du skal bære maske, fra det øjeblik du træder ind i lobbyen på Lygten 2 C, indtil du sidder ned i mit kontor.